Regjistrohu për kanalin tonë

Ne ofrojmë indikatorë me porosi - sistemet tregtare auto - arsim - gazetat ditore të tregut - dhomat e tregtisë

Në biznes për më shumë se 25 vjet - Treguesit CycleTRADER janë koduar duke përfshirë modelet e tabelave në vend të asaj që përdorin të tjerët - qasjet konvencionale ditore që thjesht aplikojnë mesataret. Metodologjia jonë është një avancim i rëndësishëm në sa shpejt do të zbuloni kthesat dhe trendet e tregut, që është emri i lojës.

Mbani në mend se kurrë nuk përdorni një tregues për të tregtuar në të vërtetë, i përdorni ato për t'ju treguar zonën për të hyrë ose dalë. Ju mund të përdorni modelin tonë provues të provuar të quajtur Open Pivots (OP) për të hyrë ose për të dalë kur indikatori është në zonat e ulëta ose të sipërme.

Filloni falas - Gjykimi i ditës 14
Dhoma këshilluese dhe tregtare

koment

Materialet tuaja me të vërtetë punojnë ... Unë kam studiuar me të gjithë, dhe ciklet tuaja dhe qasja teknike më në fund vënë tregjet në perspektivë për mua - Mitch M. Tregtar

koment

Komenti Customer - Përshëndetje Jerome, unë kam për të ju them se tregtare duke përdorur tregues volumin e qetë është e pabesueshme ... John L - Tregtari Dita - 8 / 21 / 18

koment

Komenti Customer - Ciklet kanë punuar bukur edhe në një treg anësor. Kam shitur cikël të lartë një shenjë nën numrin e kuqe numër me kundër ciklit dhe vendosur një stop një tik-tak mbi të lartë. Gjithashtu, morën tregton që u shpërndanë nën brezat e shpërbërjes. Duhet të gjurmoj sepse ishim në C-Zone që më mësove. Vetëm me ndihmën tuaj, ju jeni më të mirët! Babai im ishte një geolog i naftës dhe ishte një besimtar i fortë në ciklin! Ju keni shitur mua në Ciklet, unë nuk mund të tregtisë në ndonjë mënyrë tjetër. Richard - Dita Tregtare

Make $1,000 a day online trading course

Çfarë kanë për të thënë klientët tanë

Dita e Tregtisë

Bëni $ 1,000 një ditë
$ 495
$ 295 Një Koha
  • How to set up your charts
  • Si për të hyrë
  • How to monitor open positons
  • How to exit trades
  • This training will make you a better trader or your money back
i veçantë