Претплатете се на нашиот канал

Ние нудиме сопствени показатели - системи за автоматско тргување - образование - дневни пазарни билтени - трговски простории

Во бизнисот за повеќе од 25 години - Индикаторите на CycleTRADER се кодирани со вградување на шема модели наместо она што другите го користат - конвенционални датираат пристапи кои едноставно се применуваат просеци. Нашата методологија е значаен напредок во тоа колку брзо ќе ги откриете промените на пазарот и трендовите, што е името на играта.

Имајте на ум дека никогаш не користите индикатор за всушност да тргувате, ги користите за да ви ја покажете зоната за влез или излез. Можете да ја користите нашата шема за докажана шема наречена Open Pivots (OP) за да влезете или излезете кога индикаторот е во долните или горните зони.

Започнете бесплатно - дневен преглед на 14
Советодавни + трговски соби

коментар

Вашите работи навистина функционираат ... Студирав со сите, а вашите циклуси и технички пристап конечно ги ставија пазарите во перспектива за мене - Мич М. Трајдер

коментар

Коментари на купувачи - Здраво Џером, морам да ви кажам дека трговијата со помош на мазниот обем индикатор е неверојатна ... Џон Л - Ден трговец - 8 / 21 / 18

коментар

Коментар на клиентите - циклусите работеа прекрасно, дури и на страничен пазар. Јас го продадов циклусот на врвот на еден штикли под црвените броеви со циклусот на броеви и става еден штиклички над високата. Исто така, ги зеде занаетите што се скршиле под групите за пробивање. Морав да трага, бидејќи бевме во C-зона ме научи. Само со ваша помош, вие сте најдобри! Татко ми беше геолог за нафта и цврсто веруваше во циклус! Ме продадовте на Циклуси, не можев да тргувам на друг начин. Ричард - ден трговец

Направете $ 1,000 дневен курс за онлајн трговија

Она што нашите клиенти имаат да кажат

Ден трговски курс

Направете $ 1,000 на ден
$ 495
$ 295 Едно време
  • Како да ги поставите вашите листи
  • Како да влезат
  • Како да ги следите отворените пози
  • Како да излезете од занаети
  • Оваа обука ќе ве направи подобар трговец или вашите пари назад
Специјални